חטיפי חומוס בתנור בתיבול הודי

חטיפי חומוס בתנור בתיבול הודי

מצרכים:

2 כוסות גרגרי חומוס משקית קפואה \ מקופסאת שימורים (מסוננים)

כף גדולה של תערובת ההודית

3 כפות שמן זית

כפית סומק

מלח גס

הוראות הכנה:

במידה ומשתמשים בגרגרי חומוס קפואים יש להשרותם במים חמים למשך 5 דקות ולשטוף ולסנן, במידה ומשתמשים בגרגרי חומוס מקופסת שימורים יש לשטוף היטב ולסנן.

לאחר שטיפה וסינון יש להעביר את גרגרי החומוס לקערה ולהוסיף תבלינים ושמן זית – לערבב קלות.

להעביר את גרגרי החומוס לתבנית מרופדת בנייר אפיה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ולאפות למשך 20-25 דקות עד שהגרגרים משחימים קלות והופכים פריכים- רצוי לערבב כל 10 דקות את החומוס. לצנן לפני ההגשה

בתאבון😊

חזור למתכונים

השאירו תגובה

שימו לב, תגובות מאושרות על ידי מנהל החנות לפני פרסומם.