חטיפי חומוס בתנור בתיבול הודי
Share
מצרכים:
2 כוסות גרגרי חומוס משקית קפואה \ מקופסאת שימורים (מסוננים)
כף גדולה של תערובת ההודית
3 כפות שמן זית
כפית סומק
מלח גס
הוראות הכנה:
במידה ומשתמשים בגרגרי חומוס קפואים יש להשרותם במים חמים למשך 5 דקות ולשטוף ולסנן, במידה ומשתמשים בגרגרי חומוס מקופסת שימורים יש לשטוף היטב ולסנן.
לאחר שטיפה וסינון יש להעביר את גרגרי החומוס לקערה ולהוסיף תבלינים ושמן זית – לערבב קלות.
להעביר את גרגרי החומוס לתבנית מרופדת בנייר אפיה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ולאפות למשך 20-25 דקות עד שהגרגרים משחימים קלות והופכים פריכים- רצוי לערבב כל 10 דקות את החומוס. לצנן לפני ההגשה
בתאבון😊