תבשיל שעועית אדומה עם ניחוח איטלקי

תבשיל שעועית אדומה עם ניחוח איטלקי

מצרכים:
שתי קופסאות שימורים של שעועית לבנה ברוטב עגבניות
בצל אדום חתוך לקוביות
חמש כפות שמן זית
שלוש כפות תערובת הטוסקנית
כפית פפריקה מתוקה בשמן
עשר עגבניות שרי פרוסות
כפית שטוחה של מלח גס
כפית שטוחה של סוכר
      הוראות הכנה:
      יש לטגן את קוביות הבצל עם הפפריקה המתוקה ותערובת טוסקנית כשתיים שלוש דקות , להוסיף את המלח והסוכר ולערבב היטב לפתיחת טעמים.
      לאחר פתיחת הטעמים יש להוסיף את עגבניות השרי ולטגן קלות ולאחר מיכן להוסיף את 2 קופסאות השעועית הלבנה עם הרוטב.
      יש לערבב היטב ולבשל על אש בינונית למשך 15 דקות (לבחוש תוך כדי בישול)
      עם סיום הבישול יש לגרד מעל מעט גרדת לימון ולערבב ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות להמשך בישול של כ-10-15 דקות (יש לבדוק שלא חסר נוזלים ובמידת הצורך להוסיף מעט מים).
      יש להוציא מהתנור ולהגיש עם אורז לבן.
      בתאבון😊
       
      חזור למתכונים

      השאירו תגובה

      שימו לב, תגובות מאושרות על ידי מנהל החנות לפני פרסומם.