שווארמה פרגית עם תבלין “המנחמת”
מצרכים: • 400 גרם פרגית עוף, חתוכה לרצועות
• 1 בצל, חתוך לרצועות
• 5 כפות שמן זית
• 2 כפות תבלין
“המנחמת”
• 1 כפית שטוחה מלח
• חצי כפית פלפל שחור
אופן הכנה: 1. מחממים 5 כפות שמן זית במחבת. מוסיפים את הבצל ומטגנים מספר דק
2. מוסיפים את רצועות הפרגית
3. מוסיפים 2 כפות תבלין “המנחמת”, 1 כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור. מערבבים היטב.
4. מבשלים עד שהפרגית מוכנה וזהובה.
5. מגישים על טורטייה חמה עם טחינה וסלט טרי.
בתיאבון!