פאד תאי בסגנון צ'ומא

פאד תאי בסגנון צ'ומא

מצרכים:

300 גרם חזה עוף פרוס לרצועות

1 בצל לבן פרוס לרצועות

1 גמבה אדומה פרוסה לרצועות

1 גמבה צהובה פרוסה לרצועות 

4\1 כרוב לבן פרוס דק

1 גזר פרוס לרצועות

4\1 כפית שום כתוש

4 כפות שם קנולה

חצי חבילת איטריות אורז (200 גרם

לרוטב:
4 כפות רוטב טריקאי
3-4 כפות סויה
2 כפות צ׳ילי מתוק
1 כפית חמאת בוטנים
שומשום 
כף תערובת החרפרפה

אופן ההכנה:

איטריות: יש להכין את האטריות בהתאם להוראות ההכנה המופיעות על השקית

רוטב: יש להניח בקערה את את כל מרכיבי הרוטב ורצועות העוף לערבב ולהניח בצד

הכנת המנה: במחבת עמוקה (ווק או מחבט רגילה רחבה) יש לשים את שמן הקנולה, כאשר השמן חם יש להוסיף את הבצל, השום, הירקות ולהקפיץ קלות לכ-3-4 דקות ולאחר מיכן יש להוסיף את העוף והרוטב ולהקפיץ קלות. לאחר בישול העוף יש להוסיף את האיטריות ולהקפיץ יחד, לצנן ולהגיש.

המלצות הגשה:
ניתן להגיש עם בוטנים קצוצים\ צ'ילי חתוך\ בצל ירוק\ נגיעות שמן שומשום

* ניתן להחליף את רצועות העוף בטופו

בתאבון:)

 

חזור למתכונים

השאירו תגובה

שימו לב, תגובות מאושרות על ידי מנהל החנות לפני פרסומם.