פאד תאי בסגנון צ'ומא
Share
מצרכים:
300 גרם חזה עוף פרוס לרצועות
1 בצל לבן פרוס לרצועות
1 גמבה אדומה פרוסה לרצועות
1 גמבה צהובה פרוסה לרצועות
4\1 כרוב לבן פרוס דק
1 גזר פרוס לרצועות
4\1 כפית שום כתוש
4 כפות שם קנולה
חצי חבילת איטריות אורז (200 גרם
לרוטב:
4 כפות רוטב טריקאי
3-4 כפות סויה
2 כפות צ׳ילי מתוק
1 כפית חמאת בוטנים
שומשום
כף תערובת החרפרפה
אופן ההכנה:
איטריות: יש להכין את האטריות בהתאם להוראות ההכנה המופיעות על השקית
רוטב: יש להניח בקערה את את כל מרכיבי הרוטב ורצועות העוף לערבב ולהניח בצד
הכנת המנה: במחבת עמוקה (ווק או מחבט רגילה רחבה) יש לשים את שמן הקנולה, כאשר השמן חם יש להוסיף את הבצל, השום, הירקות ולהקפיץ קלות לכ-3-4 דקות ולאחר מיכן יש להוסיף את העוף והרוטב ולהקפיץ קלות. לאחר בישול העוף יש להוסיף את האיטריות ולהקפיץ יחד, לצנן ולהגיש.
המלצות הגשה:
ניתן להגיש עם בוטנים קצוצים\ צ'ילי חתוך\ בצל ירוק\ נגיעות שמן שומשום
* ניתן להחליף את רצועות העוף בטופו
בתאבון:)