עראיס טורטיה
Share
מרכיבים:
חצי קילו בשר טחון
כפית וחצי פפריקה אדומה
* המלצה להוספה- כף תערובת הפילדלפית
כפית מלח שטוחה
3 כפות שמן זית
בצל לבן חתוך לקוביות
חופן כוסברה קצוצה
חופן פטרוזיליה קצוצה
5-6 טורטיות
אופן ההכנה:
תערובת הקציצות :
יש לערבב בקערה את כל רכיבי הקציצות: בשר טחון, בצל, פיטרוזליה וקוסברה קצוצות, תערובת פילדלפית, תערובת האותנתית, פפריקה מתוקה, שמן זית ומעט מים, יש ללוש היטב את התערובת עד לקבלת מרקם אחיד ולשים במקרר לספיגת טעמים לכשעה עד שעתיים.
הכנת הטורטיות:
לאחר שתערובת הבשר מוכנה יש לקפל את הטורטיה לחצי ולפתוח, על גבי חצי טורטיה יש למרוח תערובת דקה של בשר, יש לסגור את הטורטיה ע"י קיפולהולהניח על גבי מחבת חמה ולצרוב משני צידי הטורטיה (ניתן לכסות עם מכסה לבישול קל ).
המלצות להגשה:
טחינה , סלט ירקות חתוך דק, סלט עגבניות חריף
בתאבון:)