כרובית מטוגנת
Share
מצרכים:
• פרחי כרובית
• 2 ביצים
• 2 כפות מיונז
• 1 כפית חרדל
• 2 כפיות תבלין “הנוסטלגית”
• 1 כפית מלח
• ½ כפית פלפל שחור
• פירורי לחם (לציפוי)
אופן הכנה:
1. מבשלים את פרחי הכרובית במים רותחים במשך 15 דקות
2. בזמן שהכרובית מתבשלת, מכינים את הבלילה: בקערה גדולה, מוסיפים את הביצים,מוסיפים את המיונז, החרדל, תבלין “הנוסטלגית”, מלח ופלפל שחור, ומערבבים היטב עד שהתערובת חלקה.
3. אחרי שפרחי הכרובית התבשלו, סננו את המים ומניחים להם להתקרר מעט.
4. מוסיפים את פרחי הכרובית לבלילה.
5. מכסים כל פרח בתערובת פירורי הלחם, עד שהכרובית מצופה בצורה אחידה.
6. מחממים שמן לטיגון במחבת רחבה על להבה בינונית-גבוהה. כשהשמן חם, מטגנים את פרחי הכרובית במשך כ-3-4 דקות מכל צד, עד שהן שחומות ומעט קריספיות.
7. לאחר הטיגון, סננו את הכרובית מעל נייר סופג.
8. מגישים לצד צ׳ילי מתוק וטחינה, ונהנים!
בתיאבון!