תבשיל בורגול ועגבניות
Share
תבשיל בורגול ועגבניות:
מרכיבים:
כוס וחצי בורגול מושרה במים (השרייה לפחות שעתיים לפני הבישול)
בצל אדום קצוץ לקוביות
15 יחידות עגבניות שרי חתוכות לרבעים
10 עלי תרד קצוצים
3 כפות שמן זית
כפית שטוחה של מלח
כף וחצי של טוסקנית
כף של פילדלפית
2.5 כוסות מים חמים
הוראות הכנה:
יש לטגן בשמן זית את הבצל להוסיף את התבלינים, התרד והעגבניות שרי, לאחר שהתרד מתרכך יש להוסיף כוס וחצי בורגול שהושרה מראש לערבב כ-2-3 דקות ולהוסיף את המים החמים. לבשל על אש בינונית עד שהמים נספגים ( במידה והקינואה לא מתרככת להוסיף מעט מים) ניתן להוסיף מלח לפי הטעם.
בתאבון !!