300 גרם טופו או סייטן חתוכים לרצועות
2 שיני שום כתושות \כפית שום כתוש
כפית חרדל חלק
2 כפות תבלין המנחמת
חצי כפית מלח גס
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1.לחתוך את הסייטן\ הטופו לרצועות להשרות בתערובת התבלינים לשעתיים לפחות (שיני שום+שמן זית+תבלין שווארמה)
2. לחתוך את הבצל ולטגן אותו בכף שמן זית + חצי כף תבלין שווארמה
להוסיף את הטופו לבצל לטגן להקפיץ במשך 3-5 דקות אם התערובת יבשה מידי להוסיף מעט מים או שמן
ניתן להגיש עם אורז לבן+ סלט או פיתה.
טבעוני