קריספי צ'יקין
Share
מצרכים:
חצי קילו חזה עוף חתוך לפרוסות\קוביות
2.5 כוסות קמח
1 כוס קורונפלור
2 ביצים
כוס מים
2 כפות של תערובת הנוסטלגית
מלח
אופן ההכנה:
לבלילה:
בקערה יש לשים כוס קמח, ביצים, מלח, תערובת הנוסטלגית, כוס מים וחזה עוף חתוך לקוביות.
יש לערבב היטב, לכסות ולהכניס למקרר לחצי שעה עד שעה לספיגת טעמים.
תערובת לציפוי:
בקערה יש לשים כוס וחצי של קמח+ כוס קורונפלור מעט מלח ולערבב
אופן ההכנה:
יש לחמם שמן קנולה במחבת שטוחה, את קוביות חזה העוף יש לטבול בתערובת הציפוי ולטגן עד להשחמה. לאחר ההשחמה יש להוציא, לקרר ולהגיש.
המלצות להגשה:
ניתן להגיש עם רוטב צ'ילי מתוק, קאשופ, מיונז
בתאבון
יש לערבב יחד את כל הירקות עם השמן, המלח, התערובת החרפרפה ולהניח על מחבת המתאימה לטאבון. יש לצלות בטאבון על חום בינוני למשך 10-15 דקות עד לריכוך וצליה קלה של הירקות
המלצות להגשה :
טחינה\רוטב יוגורט עם נענע
בתאבון