קציצות של סבתא

קציצות של סבתא

קציצות של סבתא:

מצרכים:

חצי קילו בשר טחון טרי

בצל בינוני מגורד בפומפיה (בצד הכי דק) וסחוט ממים

חופן וחצי פטרוזליה טרייה קצוצה

ביצה אחת גודל L

¼ כוס מים

2-3 כפות פירורי לחם (להתחיל עם 2 ולאחר יצירת העיסה במידה והיא נוזלית מדי להוסיף עוד כף)

3 כפות שמן קנולה

כפית  וחצי האותנטית

חצי כפית מלח

 

הוראות הכנה:

יש לערבב בקערה את כל המצרכים לכדי תערובת אחידה (יש ללוש היטב את הבלילה לתערובת אחידה), לאחר הלישה אם העיסה יבשה מדי להוסיף מעט שמן\מים.

לאחר הערבוב יש לשטח את העיסה ולשים מעליה עם כף יד מעט מים ("ללטף " את העיסה עם מעט מים)

לכסות את הקערה בנייר נצמד ולהכניס למקרר לכ-6-7 שעות לספיגת טעמים

לאחר הוצאת התערובת מהמקרר יש לשים בקערה קטנה מעט שמן קנולה לגלגול הקציצות.

תהליך הגלגול:

לטבול ידיים במעט שמן, לקחת מעט מהעיסה ולגלגל לקציצות עגולות.

לאחר יצירת הקציצות ניתן להכניסן לחצי בישול ואז להקפאה או ישירות לרוטב אדום

בתאבון😊

חזור למתכונים

השאירו תגובה

שימו לב, תגובות מאושרות על ידי מנהל החנות לפני פרסומם.