קציצות עם תפוחי אדמה

קציצות עם תפוחי אדמה

מצרכים :
• 400 גרם בשר טחון טרי
• 1 בצל, קצוץ דק
• 2 כפות תבלין "האותנטית"
• חצי כוס פירורי לחם
• צרור כוסברה קצוצה
• 2 כפיות מלח
• 5 כפות שמן
• 5 תפוחי אדמה קלופים
• כף כורכום

אופן הכנה:
מטגנים במעט שמן את הבצל הקצוץ עד השחמה קלה. כשהבצל מוכן נותנים לו להתקרר בצד. לבנתיים בקערה שמים את הבשר הטחון,פירורי הלחם והכוסברה הקצוצה.
כשהבצל המטוגן בטמפרטורת החדר מוסיפים לקערת הבשר יחד עם כפית מלח ושתי כפות האותנטית.
לשים הכל יחד ומניחים את הבלילה לנוח כרבע שעה.
לבנתיים בשיר סוטאז נמון מחממים כוס וחצי מים רותחים, שמן קנולה, כפית מלח גדושה וכף כורכום עד להרתחה.
כעבור 2 דק (להיזהר מחימום יתר), מוסיפים את תפוחי האדמה החתוכים לקוביות ונותנים להם להתבשל כ20 דק על אש נמוכה עד להתרככות.
לשים בלילת הבשר הטחון שוב ומכינים כדורים בגודל בינוני. כשתפוחי האדמה כמעט רכים לחלוטין מוסיפים את כדורי הקציצות לסיא לבישול של כ20 דקות נוספות.
מוודאים שמרבית המים הצטמצמו והקציצות מבושלות ומגישים(:

בתיאבון!
חזור למתכונים

השאירו תגובה

שימו לב, תגובות מאושרות על ידי מנהל החנות לפני פרסומם.