קבב על מצע של ירקות בטאבון
Share
מצרכים:
למתכון ירקות בטאבון
לתערובת לקבב:
חצי קילו בשר טחון
4 כפות שמן זית
4\1 כפית שום כתוש
4\1 צרור עלי כוסברה קצוצים
4\1 צרור עלי פטרוזליה קצוצים
1 בצל לבן קטן קצוץ
מלח
כף גדושה של תערובת העמוקה
כפית תערובת החרפרפה
4 כפות סודה
אופן ההכנה:
יש לערבב היטב את הבשר הטחון, השמן, הפטרוזליה, הכוסברה, הבצל הקצוץ, המלח, תערובות התבלינים, שום כתוש ולהניח במקרר לכשעתיים לספיגת טעמים.
לאחר שעתיים יש להוציא מהמקרר ללוש היטב ולהכין קבבים, יש לסדר את הקבבים על מחבת טאבון משומנת בשמן זית ולצלות למשך 3-5 דקות בטאבון, לאחר הצליה ניתן להגיש כך או להניח על מגוון ירקות בטאבון ולצלות לעוד כ-3 דקות
המלצות להגשה :
טחינה, פיתת זעתר מהטאבון ועוד
בתאבון