סלט קינואה עשיר

סלט קינואה עשיר

 

מרכיבים:

לתבשיל הקינואה:

כוס קינואה בשלושה צבעים שטופה היטב

בצל אדום חתוך לקוביות

4\1 פלפל צ'לי חתוך לקוביות (במידה ואינכם אוהבים טעם חרפרף ניתן לוותר)

2 כפות שמן זית

חצי כף תערובת סמוקה

חצי כף תערובת העוקצנית

מלח

2 כוסות מים (על כוס קינואה יש לשים 2 כוסות מים)

מרכיבים לסלט:

1 מלפפון חתוך לקוביות

1 עגבניה חתוכה לקוביות

2\1 בצל אדום חתוך לקוביות

גבעול סלרי חתוך לקוביות

6-7 כפות קינואה מבושלת
חופן גרגירי חומוס מוכנים לאכילה

חצי לימון סחוט

מלח לפי הטעם

2 כפות שמן זית

 

הוראות הכנה:

להכנת הקינואה:

יש לטגן בשמן זית את הבצל, פלפל חריף,להוסיף את התערובות התבלינים והמלח (לפתוח אותם בשמן) לאחר טיגון קל יש להוסיף את ההקינואה, עלי הסלרי הקצוצים והמים ולבשל עד להתכרכות הקינואה. 

לפני ההוספה לסלט יש לקרר מעט את הקינואה

להכנת הסלט:
יש לשים בקערה את כלל הירקות, גרגרי החומוס ואת הקנואה, להוסיף את הלימון, שמן זית והמלח ולערבב.

ניתן להגיש עם:
טחינה

גבינה בולגרית מגורדת (מוסיף מלא)

** את שאריות הקינואה ניתן לשמור במקרר ולהשתמש במשך השבוע

 

בתאבון:)

 

 

חזור למתכונים

השאירו תגובה

שימו לב, תגובות מאושרות על ידי מנהל החנות לפני פרסומם.