נסיכה בסגנון מרוקאי

נסיכה בסגנון מרוקאי

רכיבים

4 חתיכות דג נסיכה

5 שיני שום, פרוסות דק

1 גמבה חתוכה לרצועות עבות

3 פלפלים יבשים

צרור כוסברה טרייה, קצוצה

1 כף פפריקה אדומה

1 כף תערובת "החרפרפה"

5 כפות שמן קנולה


אופן הכנה

1. חממו סיר שטוח ורחב עם 5 כפות שמן קנולה על אש בינונית.


2. הוסיפו את שיני השום הפרוסות וטגנו קלות עד שהן מתחילות לשחרר ניחוח, אך לא נשרפות.


3. הוסיפו את רצועות הגמבה ואת הפלפלים היבשים. ערבבו בעדינות וטגנו במשך 2-3 דקות.


4. פזרו מעל את הפפריקה האדומה ואת תערובת "החרפרפה", וערבבו היטב עד שהתבלינים נטמעים בשמן.


5. הניחו את חתיכות דג הנסיכה על הירקות והתבלינים שבסיר.


6. פזרו מעל את הכוסברה הקצוצה, כסו את הסיר, ובשלו על אש קטנה-בינונית במשך 20-25 דקות, עד שהדג מתבשל והרוטב מסמיך מעט.


7. הגישו חם עם חלה לניגוב הרוטב.

 

בתיאבון!


 

חזור למתכונים

השאירו תגובה

שימו לב, תגובות מאושרות על ידי מנהל החנות לפני פרסומם.