טבעות בצל
Share
החומרים:
• 3/2 בצלים בינוניים, חתוכים לעיגולים
• 1 1/2 כוסות קמח
• 2 כפיות אבקת אפייה
• 1 כף נוסטלגית
• 1 כף הממכרת
• 1 כפית מלח
• 1 ביצה
• פירורי לחם פנקו /רגיל
• שמן עמוק לטיגון
אופן הכנה:
1. חותכים את הבצלים לעיגולים
2. בקערה שמים את הקמח, אבקת האפייה, הנוסטלגית, מהממכרת, המלח והביצה. מערבבים היטב .
3. טובלים את טבעות הבצל בתערובת ומוודאים שהן מצופות היטב.
4. לאחר מכן, טובלים את הטבעות בפירורי לחם.
5. מטגנים את טבעות הבצל בשמן עמוק עד שהן משחימות ומקבלות קראנצ’יות.
6. מגישים לצד צ’ילי מתוק.
בתיאבון!💚
• 3/2 בצלים בינוניים, חתוכים לעיגולים
• 1 1/2 כוסות קמח
• 2 כפיות אבקת אפייה
• 1 כף נוסטלגית
• 1 כף הממכרת
• 1 כפית מלח
• 1 ביצה
• פירורי לחם פנקו /רגיל
• שמן עמוק לטיגון
אופן הכנה:
1. חותכים את הבצלים לעיגולים
2. בקערה שמים את הקמח, אבקת האפייה, הנוסטלגית, מהממכרת, המלח והביצה. מערבבים היטב .
3. טובלים את טבעות הבצל בתערובת ומוודאים שהן מצופות היטב.
4. לאחר מכן, טובלים את הטבעות בפירורי לחם.
5. מטגנים את טבעות הבצל בשמן עמוק עד שהן משחימות ומקבלות קראנצ’יות.
6. מגישים לצד צ’ילי מתוק.
בתיאבון!💚