חטיפי חומוס פיקנטים
Share
מצרכים:
½ כוס חומוס קפוא
6 כפות שמן זית
2 כפיות תבלין חרפרפה
כפית מלח
½ כוס מים
כפית שום כתוש
אופן הכנה:
מבשלים את החומוס במים רותחים למשך רבע שעה בסיר נפרד עד שהוא רך. במקביל על מחבת מוסיפים את השמן ושום כתוש. בשלב הזה מוסיפים את תבלין החרפרפה ומלח, לאחר שהתבלינים נפתחים מעט עם השום מוסיפים את החומוס ומבשלים תוך ערבוב במשך 6-7 דקות עם מכסה סגור.
לאחר 6-7 דקות, מוסיפים מעט מים ומערבבים. מכסים ומבשלים במשך 10 דקות נוספות עד שהחומוס סופג את כל התיבול.
ניתן להוסיף טחינה לסיום או להגיש את החומוס כתוספת לסלט.
בתיאבון!