בורקס בשר בניחוח טוסקנית
Share
מצרכים: (2-3 רולדות בשר)
600 גרם בשר טחון
1 בצל לבן חתוך לקוביות
1 עגבינה חתוכה לקוביות
כף רסק עגבניות
חופן פטרוזיליה קצוצה
3 כפות שמן זית
מלח
בצק עלים
אופן ההכנה:
מטגנים קלות את הבצל עד להשחמה קלה מוסיפים את קוביות העגבניה , מוסיפים רסק עגביניות, תערובת טוסקה ופילדלפית , מלח ומעט מים ומערבבים, לאחר יצוב הרוטב מוסיפים את הבשר הטחון והכוסברה ומטגנים עד להשחמת הבשר, עם סיום הטיגון יש להניח לצינון הבשר.
להכנת הבורקס, יש לפתוח את בצק ולרדד מעט ולחלק לשלושה חלקים, במרכז כך חלק יש לסדר את תערובת הבשר לאורך כל הבצק, סוגרים את הבצק, מברישים בביצה ומפזרים מעל שומושום.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לאפיה של כ-30-40 דקות (עד להזהבת הבצק)
מוציאים ומגישים
הגשה:
ניתן להגיש עם טחינה\סלט ירקות ועוד
בתאבון:)